Mnogo se piše i čita o Beogradu kao prestonici dobre zabave, ali ko ima mogućnost da poseti druge evropske gradove i dolazi iz inostranstva svakako da ima dilemu i pita se zašto bi doček u Beogradu bio dobra ideja?

Ovo je pravi tekst koji pomaže onima koji Beograd ne znaju. Kao i svaki grad, on ima vrline i mane, ali ćemo vam mi predočiti činjenice kako biste znali šta možete da očekujete tako da sami odlučite da li ste spremni za pravi provod.

Doček Nove godine 2024. u Beogradu – zanimljive proslave za svačiji ukus i džep

Beograd se izdvaja kao jedan od najjeftinijih evropskih gradova za svaku vrstu proslave. Hotelski smeštaj i najam stanova je povoljan, hrana i piće takođe dosta jeftinije pa se vrlo povoljno može provesti nekoliko dana.

Zvaničan jezik jeste srpski, ali gotovo svi građani razumeju engleski i što Beograđane izdvaja je to što su svi spremi da pomognu da se stranci snađu, a u metropoli kakav je Beograd to nije teško.

Zbog toga je grad popularan tokom cele godine, a doček Nove godine 2024. može biti još specifičniji nego što je to u drugim gradovima. Prelepo okićen, svuda su programi i manifestacije u čast nove godine, a u samoj novogodišnjoj noći niko ne spava.

Ne samo da svako može odabrati vrstu proslave, već tokom dočeka mogu i da menjaju lokacije, grad je dobro organizovan, taksi službe pružaju vrhunsku uslugu pa se proslava može održati i na otvorenom, ali i u nekom od lokala.

Gde slaviti Novu godinu?

Na trgovima se tradicionalno organizuju svirke sa najrazličitijim muzičkim žanrovima. Atmosfera bude fantastična, a tome doprinesu i kuvano vino i vruća rakija pa vam predlažemo da prošetate i osetite atmosferu grupnog slavljenja Nove godine. Čak i ako ne poznajete grad u potpunosti, muzika je dovoljna da vas vodi i pokaže put dobrog provoda.

Kafane su znamenitosti Beograda, a doček Nove godine 2024. može biti itekako poseban ako se slavi u nekom od ovih objekata. Domaći i internacionalni meni, neograničene količine pića, muzika koja poziva na ples i razigrani gosti koji jedva čekaju odbrojavanje do ponoći pa da krene čestitanje.

Noćni klubovi i splavovi su sigurno prvi izbor većine onih koji dolaze iz inostranstva pa vlasnici već pripremaju program, meni i popularnu muziku koja će uveseliti goste.

Gde su najbolje svirke u Beogradu?

U zavisnosti od afiniteta zavisiće gde su najbolje svirke Beograd svakako nudi mesta za svačiji ukus i afinitete.

Kafane obično puštaju umirujuću melodiju, starogradske pesme, ali ima i onih koji imaju strane popularne numere. Podrazumeva se da ćete uživati u živoj muzici i odličnim bendovima.

Noćni život u Beogradu je rezervisan za trenutno popularne žanrove domaće i strane muzike, DJ-jeve  i bendove koji izvode trenutno popularnu muziku. Razlika je u tome što su svirke za doček Nove godine savršene. Grad ima program koji odgovara svima i uvek napravi feštu, koja samo narednog dočeka može biti bolja.

Beograđani će vas primiti kao prijatelja, rado pomoći na svakom koraku, veseliti se sa vama, zagrliti vas i tradicionalno poljubiti u obraz 3 puta u ponoć.

Ovo je nešto što vas očekuje, a vi sami razmislite da li je Beograd pravo mesto za proslavu dočeka.

By stijak