Među karakteristikama koje se nude kao standardna oprema su konfiguracija pogona na sva četiri točka i automatski menjač sa šest brzina, kao i crni 18-inčni točkovi, crni bočni retrovizori, veći ispušni vrhovi i Turbo značka na zadnjem kraju vozilo.

Ova postavka biće mnogo drugačija od uobičajenog ne-turbo CX-30 koji dolazi sa 2,5-litarskim četvorocilindričnim motorom sa prirodnim usisavanjem od 186 KS. AWD ne-turbo takođe ide od nule do 60 mph u roku od 8,1 sekunde, što je nešto što će zainteresovani kupci morati da ispitaju kada stigne turbo varijanta.

Zvanične cene za Mazdu CX-30 Turbo iz 2021. godine još uvek nisu objavljene, ali verovatno će pasti u isti opseg kao i Mazda 3 Turbo, s tim što će nova opcija motora biti ponuđena samo na višim nivoima opreme.

Ako se ovo pokaže tačnim, kupci gledaju na početnu cenu od nešto više od 30.000 američkih dolara, posebno kada je u pitanju Premium trim trgovina na malo za 29.650 američkih dolara. Očekuje se da će turbokompakti u američko trziste stići pre kraja 2020. godine.

By stijak

174 thoughts on “Mazda dodaje novu opciju motora za 2021. CX-30”
  1. [url=https://pharmacyizi.com/#]new erectile dysfunction treatment[/url] google viagra dosage recommendations

Leave a Reply

Your email address will not be published.