Ponovo radi Beograd

Širom sveta poznat po najboljem noćnom provodu, Beograd će ovo leto dočekati baš onako kako ga pamtimo pre nego što se pojavio virus čija leđa svi želimo da vidimo što pre – epicentar najboljeg noćnog provoda koji se danima kasnije pripričava i mesto kojem se stari iznova vraćaju, a novi svakodnevno dolaze. 

Znamenitosti glavnog grada

Trasa od Slavije, preko Terazija, a nakon popijene kafe na Cvetnom trgu, pa dalje Knez Mihailovom ulicom ili Obilićevim vencom do beogradske tvrđave – Kalemegdana kao tura za prvi dan u Beogradu koji će se kasnije nastaviti u boemskoj četvrti punih restorana Skadarliji ili na nekom od beogradskih splavova izgleda poprilično obećavajuće za kvalitetno proveden odmor u srpskoj prestonici.

Nikad lakše iznajmljivanje vozila

Međutim, ono što može da izgleda malo zastrašujuće jeste količina koraka koja mora da se napravi kako bi se sve ovo obišlo ili, ako vam je lakše, količina pređenih kilometara. Belrentacar je razmišljao o ovim i slilnim problemima koji mogu da se nađu pred gostima našeg glavnog grada te se potrudio da im se nađe. 

Automobil po vašoj meri

Svrstana među najbolje renc a car agencije u Beogradu, ova agencija ispunjava najrazličitije zahteve klijenata, kako stranih, tkao i domaćih. Na raspolaganju vam je vozni parkl koji čine automobili od ekonomske do lux klase, a glavni cilj im je da njihova vozila budu bezbedna. Agencija nudi automobile na kraći ili duži period, a postoji i mogućnost iznajmljivanja vozača ukoliko sami ne posedujete ovu veštinu po izuzetno povoljnim cenama. Ovo je slično taksiju, samo je poprilično jeftinije. U cenu najma uračunata je neograničena kilometraža, kao i osiguranje putnika i vozila, a dodatna pogodnost je mogućnost besplatnog preuzimanja i vraćanja vozila na lokaciji koja vama odgovara.

Fleksibilni uslovi za najam vozila 

Od formalnih ulsova koje treba da ispunite kako biste iznajmili vozilo jeste da imate najmanje 21 godinu, kao i da posedujete vozačku dozvolu najmanje dve godine, a prilikom preuzimanja vozila na uvid pružare  pasoš ili ličnu kartu i vozačku dozvolu, potpisujući ugovor o vremenu trajanja najma i ceni.

Stan za odmor

Ukoliko ste tokom vašeg boravaka u Beogradu u potrazi za kvalitetnim stanom, stanom na dan, ili aprtmanom, agencija Beostan vam može pomoći da pronađete savršen kutak za predah i odmor u širem ili užem centru grada po najpovoljnijim cenama, bilo da u njemu boravite tokom vikenda, ili na duže. Beostan je oplakšao pretragu stambenog prostora tako što je ponuđeni prostor razrstan po više kriterijuma kao što su: cena, lokacija, kvadratura, dužina najma, nameštenost – tako da vrlo brzo i lako možete pronaći vašu “beogradsku kuću” kojoj ćete se, kako govori iskustvo agencije, ponovo vratiti.

By stijak

16 thoughts on “Leto u Beogradu”

Leave a Reply

Your email address will not be published.