Toyotin epski novi GR Yaris, specijalna hardcore homologacija koja sledi iz Supre kao druga Gazoo Racing kreacija, u prodaji je sada, a cena joj je viska 30k funti.

Za vreme korone u Velikoj Britaniji, Toyota je sada otvorila internet uslugu prednaručivanja, omogućavajući kupcima da ih naruče na daljinu iz udobnosti sopstvenog doma. Novo uzbudljivo hiper otvaranje košta će vas 29,995 funti ili 33 495 funti za jedno sa primenjenim paketom opreme.

Modeli u Velikoj Britaniji stižu u oktobru 2020. godine, a oni koji prednaručuju moraju da daju depozit od 1500 funti na mreži kako bi obezbedili mesto na listi čekanja.

Toyota kaže da je prvi brend sportski automobil sa pogonom na sva četri točka još od Celica GT-Four, a uglavnom je razvijen u Finskoj sa Tommi Makinen Racing. Tommi je zahtevao ogroman spisak stvari koje GR Yaris ima ili mora da uradi, a inženjeri koji su bili uključeni u projekat kažu da je završeno oko 90 procenata liste.

By stijak

268 thoughts on “Toyota GR Yaris po ceni od 30000 funti”
  1. [url=http://dutasteride.store/]avodart prescription[/url] [url=http://permethrin.shop/]elimite purchase[/url] [url=http://buyampicillin.shop/]ampicillin medication[/url]

Leave a Reply

Your email address will not be published.