Novogodišnja noć se polako bliži pa tako i posljednje pripreme za nju. Gdje dočekati 2022. godinu ? S obzirom da globalna pandemija traje skoro dvije godine i da se uvijek mijenjaju pravila ulaska u druge evropske države najsigurnija opcija je otići u susjedne države. U Srbiji, Crnoj Gori ili Hrvatskoj možete isplanirati odličan nezaboravan odmor. 

No, jedna se država posebno izdvaja po novogodišnjoj večeri, a to je Srbija koja je postala prijestolnica noćnih izlazaka. 

Za sve koji vole noćne klubove, svirku, ili ambijent kafane onda je doček nove godine u Srbiji, posebno Beogradu savršen izbor za vas. 

Po čemu je toliko popularan provod u Srbiji? Veliki broj lokala, noćnih klubova, poznatih splavova je glavni razlog zašto mnogi ne samo iz regiona već iz drugih evropskih gradova dolaze u Srbiju. 

Samim time imate raznovrsne opcije, od tipičnih noćnih klubova, tradicionalnih balkanskih kafana, luksuznih hotela pa sve do Jazz barova posebno u Beogradu svako se nezaboravno provede. 

Stoga, zaboravite na mit da su ovdje zastupljeni samo jedna vrsta lokala, jer godišnji milionski broj mladih ljudi tvrdi suprotno. 

Da li je skup doček nove godine u Beogradu ? 

Dugi niz godina u ovaj balkanski grad, ali i u ostatak Srbije, stižu mladi studenti željni provoda i novog iskustva. Dakle, ova činjenica dovoljno govori o prisupačnosti po pitanju cijena. 

Postoje mjesta koja nude visoke cijene, posebno ako su u pitanju boce pića, ali s druge strane postoji veliki broj lokala koja nude odličan provod po manjim cijenama. 

Iz tog razloga preporučujemo da doček nove godine u Beogradu dogovorite sa društvom. Tako ćete proći povoljnije po pitanju cijena pića i rezervacija. 

U zavisnosti od lokala cijene rezrevacija za novu godinu se kreću od 10 eura pa sve do 100 eura i više. U pojedinim kafanama rezervacija se plaća 10 eura ali se tu podrazumijeva samo ulazak,rezervacija a piće se plaća dodatno. 

Što podrazumijeva naruivanje boce određenog pića. No, i to zavisi od lokala za koji se odlučite. Postoje opcije rezervacija koje u svoje cijenu uključuju piće. Cijene takve vrste rezervacija se kreću u prosjeku od 25 do 30 eura. 

Otprilike cijene za doček novogodišnje večeri u kluboima i kafanama se kreću od 20 do 35 eura. Za doček u restoranima morat ćete izdvojiti nešto više novca. Svakako da se i ta cijena više isplati jer u restoranima osim pića plaćamo i večeru. 

U Beogradu proslavu novogodišnje večeri u restoranu možete platiti od 35 eura. Kako budete išli prema luksuznijim, premium opcijama tako će i cijena rasti. 

Stoga, ne brinite oko novca jer se i za minimalan iznos možete odlično provesti. Nekada je najbitnija atmosfera i vaše društvo. Posebno u novogodišnoj noći kada svugdje vlada poseban ugođaj i euforija. 

Na vrijeme rezervišite vaše mjesto

Mislimo da svako barem jednom u životu mora posjetiti Beograd za Novu godinu kako bi istniski osjetio noćni provod i odličnu atmosferu. 

Beograđani su poznati posebno po tome a i s razlogom rezervacije za najluđu noć u godini kreću od marta! 

Važno je na vrijeme da se dogovorite, okupite društvo, rezervišete smještaj i mjesto u jednim od lokala. Imajte na umu da je već novembar što znači da najluđa noć u godini samo što nije stigla. 

Posljednja slobodna mjesta se polako popunjavaju. Stoga, budite brzi i na vrijeme obezbijedite vama i vašem društvu najbolju noć u životu. 

Prema tradiciji, dan nakon je u većini lokala repriza novogodišnje večeri. Zato, osim jedne večeri možete doživjeti dvije večeri za redom najboljeg provoda na Balkanu i stvoriti priče koje ćete pričati unucima. 

Srbija i Beograd su najbolja opcija da u novu 2022. godinu uđete sa stilom, umorni od provoda ali nasmijani i puni nezaboravnih događaja.

By stijak

299 thoughts on “Gdje je najbolji doček nove godine u Srbiji? Vrijeme je da isplanirate najbolju noć u godini!”
  1. ❤️ Jill want to meet you! Click here: http://inx.lv/whwn?h=1ca1d98d5a8bd9ef9bbafec6d0850b4f- ❤️ says:

    md9k2k

  2. I don’t need to tell you how important it is to optimize every step in your SEO pipeline. But unfortunately, it’s nearly impossible to cut out time or money when it comes to getting good content. At least that’s what I thought until I came across Article Forge… Built by a team of AI researchers from MIT, Carnegie Mellon, Harvard, Article Forge is an artificial intelligence (AI) powered content writer that uses deep learning models to write entire articles about any topic in less than 60 seconds. Their team trained AI models on millions of articles to teach Article Forge how to draw connections between topics so that each article it writes is relevant, interesting and useful. All their hard work means you just enter a few keywords and Article Forge will write a complete article from scratch making sure every thought flows naturally into the next, resulting in readable, high quality, and unique content. Put simply, this is a secret weapon for anyone who needs content. I get how impossible that sounds so you need to see how Article Forge writes a complete article in less than 60 seconds! https://stanford.io/3qFFVSU

  3. 🍓 Samantha want to play with you! Start play: https://cutt.us/mi9Pd?h=82414a14341dcdbfe8898c50211ee43b- 🍓 says:

    pkz6gt

  4. [url=http://mebendazole.store/]where to buy vermox in uk[/url] [url=http://buylyrica.shop/]250 mg lyrica[/url] [url=http://buyacyclovir.monster/]acyclovir 800 mg daily[/url] [url=http://diflucan247.com/]where can i buy diflucan[/url] [url=http://buypriligy.shop/]where to buy priligy in canada[/url] [url=http://dapoxetine.shop/]dapoxetine india brand[/url] [url=http://robaxin.cfd/]robaxin price[/url]

Leave a Reply

Your email address will not be published.