S vremena na vreme svi imamo potrebu da promenimo nešto u našem domu, ali nam vreme i novac ne dozvoljavaju da uvek uradimo nešto veliko. Nekada je dovoljno da unesemo male promene poput kupovine novih zavesa ili određenih predmeta, a ukoliko raspolažete sa nešto više novca  možete napraviti male ali značajne promene koje transformišu sobu. Kuhinja je mesto u kome boravimo svakodnevno a u kome je relativno jednostavno zameniti jedan predmet drugim, kao što je to na primer promena radne ploče ili stavljanje stakla za kuhinje. 

Staklo za kuhinju kao ideja za preuređenje

Zidovi kuhinja su uglavnom obloženi pločicama čiji Vam izgled vremenom može dosaditi tako da će njihova promena ili zamena ploče biti nešto što će uneti veliku promenu. Staklo za kuhinje postaje sve popularnije jer daje kuhinji svestran i moderan izgled. Staklo u boji nudi jednostavan a praktičan način da uvedete novu boju u sobu. Nova boja će trenutno promeniti izgled Vaše kuhinje i dati kvalitetno rešenje za promenu prostora. Naša usluga mešanja boja Vam omogućava da se odlučite za bilo koju nijansu. Možemo je prilagoditi prostoru, nijansi zida ili nekom kuhinjskom elementu.  Treba istaći da su stakla rađena od kaljenog stakla debljine 6mm koje je jače od običnog stakla i ima visok stepen izdržljivosti. 

Prednosti stavljanja stakla za kuhinje 

Ne razmišljamo često o unošenju slika u kuhinju, ali to je odličan način da prostoru damo lični pečat i unesemo neku promenu. Postavljanje stakla sa slikom u kuhinji u odnosu na keramičke pločice ima brojne prednosti. Pre svega joj daje moderan izgled i dizajn. Takođe, ukoliko se odlučite za postavljanje slike, budite uvereni da će ona biti prikazana u celosti po preciznim merama, bez razdavajanja figura. Održavanje kuhinje će takođe biti olakšano jer će pojava prljavštine i buđi između fugni biti prošlost. Montiranje je brzo i precizno a stakla su otporna na visoke temperature pa ne morate brinuti ukoliko ih stavljate u blizini šporeta. 

Za koji dizajn se odlučiti?

Dizajn za kuhinjska stakla se može uraditi štampom na stakluili lepljenjem folije na staklu.Moramo napomenuti da je štampa na staklu kao novi vid dekoracije stakla daleko kvalitetniji od lepljenja folije na staklo. Na osnovu boje i izgleda Vaše kuhinje, nas možete  pitati za predlog šta bi se od dizajna štampe na staklu najbolje uklopilo, ili možete pronaći sliku koju želite da ištampamo na staklu za vašu kuhinju. Pored štampe neke slike na staklu, kao što smo rekli staklo može biti i jednobojno, te na taj način dobijate na jednostavnosti ali opet na lepoti same prostorije. Ukoliko ste u dilemi za koji dizajn da se odlučite, stojimo Vam na raspolaganju da damo savet. 

By stijak

258 thoughts on “Stakla za kuhinje”

Leave a Reply

Your email address will not be published.