U poslednje vreme popularnost iznajmljivanja vozila raste i sve veći broj ljudi uviđa prednosti rentiranja automobila. Danas je jednostavnije i isplativije iznajmiti vozilo po potrebi nego imati sopstveno, pogotovo ukoliko Vam vožnja nije potrebna svaki dan. Posedovanje automobila nosi sa sobom dosta troškova za njegovo održavanje (zamena ulja, svećica, tehnički pregled, registracija). Agencija Ar rent a car vam nudi šansu da iznajmite kvalitetna raznovrsna vozila za sve vaše potrebe po najpovoljnijim cenama.

Rent a car za putovanja

Proleće i jesen su idealna godišnja doba za organizovanje izleta i kraćih putovanja. Ukoliko se odlučite da negde otputujete a nemate sopstveno vozilo ili ga imate ali niste sigurni u njegovu ispravnost, navešćemo Vam nekoliko razloga zbog kojih je rent a car Beograd najbolja opcija za Vas.

1)  Sva naša vozila su prošla veliki i mali servis i u potpunosti su ispravna. Automobili se pregladaju, čiste i popravljaju nakon vraćanja kako bi bili spremni za sledećeg korisnika.

2) Ukoliko želite da otputujete negde a ne poznajete najbolje put, brine Vas parkiranje ili jednostavno želite da opušteno uživate u vožnji, možete iznajmiti vozilo sa vozačem. U slučaju da ipak odlučite da vozite, možete iznajmiti gps uređaj kako biste se prilikom vožnje lakše snašli.  

3) Ako želite negde da idete sa prijateljima ili imate mnogobrojnu porodicu možete iznajmiti i kombi. To je odlična opcija da uštedite kako ne biste putovali sa dva automobila i plaćali gorivo i putarinu za oba.

4) Iznajmljivanje manjih vozila je odlična opcija za vožnju po gradu i manevrisanje uskim ulicama. Vožnja po gradu može biti veoma naporna a gust saobraćaj može otežati kretanje pa je manji automobile odličan izbor.  Naša agencija Vam nudi širok asortiman vozila za vožnju po gradu. 

Kako uštedeti uz rent a car

Često se iznajmljivanje vozila smatra preskupim. Međutim, u određenim situacijama i uz pravilno planiranje Vam značajno može uštedeti novac. Kako ne biste bespotrebno trošili novac na redovno održavanje sopstvenog automobila, koji pritom  ne vozite često, možete iznajmiti vozilo samo onda kada Vam je to neophodno. Rent a car Beograd nudi povoljne cene pa možete uštedeti na duže staze. Takođe, izmajmljivanje manjeg vozila Vam može uštedeti novac na gorivu čak iako imate sopstveni automobil. Ukoliko želite da iznajmite vozilo na duži vremenski period, slede Vam određene beneficije. Rent a car Beograd Vam pruža priliku i da zaradate novac. Naime, ukoliko agenciju preporučite prijateljima možete da zaradite i do 10% od ukupnog iznosa. Da bi se to ostvarilo, neophodno je da Vaši prijatelji u agenciji naglase ko ih je preporučio kako bi se znalo kome ide 10% njihovog računa.  

Ukoliko se odlučite za iznajmljivanje vozila rent a car Beograd teži da Vam uvek izađe u susret i odgovori na sva Vaša pitanja i zahteve. Posetite naš veb sajt i rezervišite vozilo koje Vam se dopada još danas! Napomenućemo i da je otkazivanje rezervacije besplatno a da se plaćanje vrši prilikom preuzimanja vozila. 

By stijak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *