Kia,  dodaje nove funkcije i stilske nadogradnje u Rio za 2021 modelnu godinu.

Limuzina ulaznog nivoa i hatchback zadržavaju svoje mesto u liniji za narednu godinu, verovatno sa istim stilom i tehnologijom kao što je Rio posebno objavio u Evropi.

Kompletni detalji novog Rija još uvek nisu dostupni, ali mnogi očekuju da će imati isti prošarani dizajn prednjeg i zadnjeg dela kao i njegov evropski kolega. Očekuje se i moderan enterijer s nadograđenim postavkama za zabavu, različit od trenutne verzije modela koji je na američkom tržištu od 2018. godine.Uz nove karakteristike i stilska ažuriranja, zainteresovani kupci takođe posvećuju veliku pažnju hibridnom pogonskom pogonu od 48 volti, koji je debitovao u Rio-spec. Za Evropu, i mogućnosti da se probije do SAD-a.

Američka verzija Kia Rio trenutno je opremljena 1,6-litarskim rednim četvorostrukim motorom koji je usklađen sa trajno promenljivim menjačem. Takođe će verovatno biti isto podešavanje za sedan i Rio Rio 2021 godine.

Američki model trebalo bi da počne sa proizvodnjom kasnije ove godine. Kupci mogu da očekuju blagi rast cena, počevši od 16.815 dolara za limuzinu i 17.455 dolara za hatchback.

Izvor: Auto test balkan

By stijak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *